Úvod
 

NOVOROČNÍ KONCERT 30.01.2019

 

Novoroční koncert ZUŠ Kostka

Ve středu proběhl historicky první koncert žáků a učitelů ZUŠ Kostka na vsetínském zámku. Po letním koncertu, uspořádaném pod širým nebem před radnicí, na kterém vystupovali filharmonici a celá plejáda tuzemských i zahraničních profesionálů, šlo tentokrát o ryzí vystoupení žáků, dokonce i těch nejmenších od čtyř let. Někteří vystupovali samostatně, jiní v doprovodu svých učitelů, nicméně všichni svá vystoupení zvládli nad očekávání dobře.

I díky tomu si tu a tam jejich rodiče, babičky či dědečci utírali pod očima slzy dojetí, a někteří mačkali palce pro štěstí, aby vystoupení dětí nebo vnuček a vnuků dopadlo co nejlépe. Celým večerem provázela s velkou noblesou zástupkyně ředitele Kateřina Bazelová, v samém závěru koncertu pak poděkoval nejenom vystupujícím, ale i všem žákům, pracovníkům, učitelům a rodičům ředitel školy Karel Kostka.

Protože počet žáků školy již překonal hranici dvou set, nemohli vystoupit všichni. Ale ZUŠ Kostka rozhodně nezůstane u tohoto jediného koncertu, a na dalších veřejných prezentacích, přehrávkách a koncertech dostanou šanci další talentované děti.

 

 

 
 

Těšíme
se na vás!

 

facebook   instagram   klasifikace

 

Přijímací zkoušky

Filozofie školy

Historie školy

Školné

Přihlášení do klasifikace

Kontakty

 

 

 

 

OP JAK

       

 

 © 2018 NOWONET media, s.r.o.